podcast

Lessen uit de omgevingspsychologie met Hoogleraar Linda Steg [vanZij afl.8]

Hoogleraar Linda Steg (RUG omgevingspsychologie) vergelijkt in deze korte podcast hoe ‘gedrag bij klimaat’ werkt, ‘met gedrag bij gender’. Wat is er nodig om gendergelijkwaardigheid sneller te bereiken? Wat vraagt dat van onze leiders?

Leuk om te leren van elkaar en te leren over hoe het er in een andere branche aan toe gaat. Er is heel veel kennis, er is onderzoek van vooroordelen, we weten wat de motieven zijn, luister snel naar nog veel meer wetenswaardigheden.

Hoogleraar L. Steg in gesprek met J. Gooiker ~ vanZij

Prof L. Steg in gesprek met J. Gooiker ~ vanZij

luister in >Spotify
luister in >Apple podcasts
luister in >Google Podcasts
luister in >Soundcloud

vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw

Als je deze podcast interessant vond, abonneer je dan op vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw. Onze missie is om gendergelijkwaardigheid sneller voor elkaar te krijgen door jullie de kennis te geven uit verschillende vakgebieden. Wat werkt? Wat moet je weten? Luister ook naar de andere podcasts. Heb je een idee of wil je eens praten over samenwerken, stuur ons dan een mail.

Dit vind je misschien ook interessant