podcast

Rineke Dijkinga over hoe jij jouw hormonen blij kunt maken [vanZij afl. 13]

Rineke Dijkinga leert mensen in haar boeken iets heel waardevols. Hoe zorg je goed voor jezelf? Mensen krijgen door haar recepten weer zin om te koken. We spreken met name over de invloed van hormonen. Hoe zorg je voor blije hormonen, en hoe zorgen zij dan weer voor jou? Die liefde voor jezelf gaat door voor een groot deel via je spijsvertering, luister maar snel en vergeet niet een recensie te geven!

Over hormonen die mooi samenwerken

Kijk ook naar deze duidelijke platen en het “weetje” over gezonde darmen en gezonde hormonen

meer over Rineke Dijkinga

Wil je meer weten over Rineke Dijkinga zelf, dan kun je via haar site de film kijken waar ik het over had, en er staan superveel blogs over haar werk, je kunt heerlijk grasduinen op de site rinekedijkinga.nl . Het boek “Alles draait om je hormonen” is direct te koop bij Rineke zelf. Een van de recepten uit het boek is artisjokkenspread (yummmm)

vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw

Als je deze podcast interessant vond, abonneer je dan op vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw. Onze missie is om gendergelijkwaardigheid sneller voor elkaar te krijgen door jullie de kennis te geven uit verschillende vakgebieden. Wat werkt? Wat moet je weten? Luister ook naar de andere podcasts, bijvoorbeeld met Tessa Magnée over gendergelijkwaardigheid in de gezondheidszorg. Heb je een idee of wil je eens praten over samenwerken, stuur ons dan een mail.

Dit vind je misschien ook interessant