podcast

IT en vrouwen? Kijk naar de mens zelf en stap over stereotypes heen, zegt Helga Ultzen [vanZij afl. 15]

Gendergelijkwaardigheid in de IT? Kijk naar de mens zelf, stap over stereotypes heen. Over vrouwen in de IT wordt veel gepubliceerd. VanZij sprak met Helga Ultzen(30 jaar ervaring). Zij vertelt wat zij tegenkomt en geeft ook advies. Helga werkt in IT projecten. Daarbij gaat het in grote lijnen als volgt: van opdracht, naar iets ontwikkelen, naar implementeren en dan is het project klaar en vertrek je weer. Op naar het volgende project.

Helga heeft een schat aan ervaring in de IT en kan er smakelijk over vertellen. In een wereld waarin meer mannen werken dan vrouwen, hoe pakt Helga dat zelf aan bij haar projecten?

Op naar gendergelijkwaardigheid in de IT met de tips van deze door de wol geverfde ervaren projectleider. Luister in 27 minuten via:

luister in >Spotify
luister in >Apple podcasts
luister in >Google Podcasts
luister in >Soundcloud
met ondertiteling > YouTube

vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw

Als je deze podcast interessant vond, abonneer je dan op vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw. Onze missie is om gendergelijkwaardigheid sneller voor elkaar te krijgen door jullie de kennis te geven uit verschillende vakgebieden. Wat werkt? Wat moet je weten?

De volgende podcast gaat over de orgasmekloof. Waarom is dat eigenlijk een belangrijk onderwerp? Luister ook naar de podcast over software voor wie onbevooroordeeld naar sollicitatiebrieven wil kijken.

Heb je een idee of wil je eens praten over samenwerken, stuur ons dan een mail.

Dit vind je misschien ook interessant