podcast

Vrouwen als veranderaars in de bouw? Chantal van Schaik vertelt. [vanZij afl. 14]

In de veertiende aflevering vanZij gaat het over veranderaar Chantal v Schaik die de bouw vergroent. Samen met haar compagnon Sandra laat ze met hun bedrijf zien HOE je duurzamer kunt bouwen. Want dat is nodig!

Chantal en haar compagnon werken in de bouw, een mannenwereld. Hoe vergaat het hen? Chantal vertelt over hun belangrijke boodschap en wat ze meemaken. De gids en de talkshow waar we het over hebben gehad kun je zelf bekijken. Doen!

luister in >Spotify
luister in >Apple podcasts
luister in >Google Podcasts
luister in >Soundcloud
luister of lees de ondertiteling > YouTube

vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw

Als je deze podcast interessant vond, abonneer je dan op vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw. Onze missie is om gendergelijkwaardigheid sneller voor elkaar te krijgen door jullie de kennis te geven uit verschillende vakgebieden. Wat werkt? Wat moet je weten? Luister ook naar de andere podcasts. Heb je een idee of wil je eens praten over samenwerken, stuur ons dan een mail.

Dit vind je misschien ook interessant