podcast

Femke Molenaar weet wat vrouwen in/van de politiek nodig hebben [vanZij afl.7]

In deze podcast vertelt Femke Molenaar, die politiek actief is, wat ze meemaakt én doet voor vrouwen in de politiek. Femke is fractievoorzitter van de gemeenteraadsfractie van GroenLinks in Leeuwarden. Het is een enthousiast verhaal en na afloop hebben we er nog een stukje bij opgenomen en aangeplakt, waardoor deze aflevering iets langer duurt dan je gewend bent op vanZij. Meer dan 37 minuten luisterplezier:

luister in >Spotify
luister in >Apple podcasts
luister in >Google Podcasts
luister in >Soundcloud

De aflevering start met herkenning bij deze prent, die we met toestemming van Michael de Adder hier mogen plaatsen.

Michael de Adder cartoon vrouwen in de politiek

vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw

Als je deze podcast interessant vond, abonneer je dan op vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw. Onze missie is om gendergelijkwaardigheid sneller voor elkaar te krijgen door jullie de kennis te geven uit verschillende vakgebieden. Wat werkt? Wat moet je weten? Luister ook naar de andere podcasts. Heb je een idee of wil je eens praten over samenwerken, stuur ons dan een mail.

Luister ook naar aflevering 12 met Judith Stevens van Stem op een Vrouw.

Dit vind je misschien ook interessant