podcast

Spelen is leuker als iedereen mee wil doen, Indy Mellink over haar kaartspel [vanZij afl. 1]

Indy Mellink bedacht een inclusief kaartspel. Haar Gold Silver Broze kaartspel is uit en het gaat goed met de media-aandacht. Indy vertelt in deze podcast over de kaarten: hoe is ze ertoe gekomen om een inclusief spel te bedenken?

We hebben het ook over de reacties die het oproept, en over de verkoop over de hele wereld. Luister naar deze korte podcast waarin Jolanda Gooiker in gesprek is met Indy Mellink. (lengte 7 min)

luister in >Spotify
luister in >Apple podcasts
luister in >Google Podcasts
luister in >Soundcloud

Meer weten over de kaarten of zelf een (bedrukte) set bestellen? Bezoek de website GSB-playingcards

vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw

Als je deze podcast interessant vond, abonneer je dan op vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw. Onze missie is om gendergelijkwaardigheid sneller voor elkaar te krijgen door jullie de kennis te geven uit verschillende vakgebieden. Wat werkt? Wat moet je weten? Luister ook naar de andere podcasts. Heb je een idee of wil je eens praten over samenwerken, stuur ons dan een mail.

Dit vind je misschien ook interessant