podcast

Zorg voor vrouwen verdient speciale Zorg, zo doet Tessa Magnée dat [vanZij afl. 2]

Tessa Magnée zorgt voor Zorg voor vrouwen. Ze legt uit hoe komt het dat zorg voor vrouwen een inhaalslag moet maken, en wat zij daar zelf aan doet. Luister naar psycholoog-onderzoeker Tessa in deze aflevering vanZij. (lengte 12 min.)

luister in >Spotify
luister in >Apple podcasts
luister in >Google Podcasts
luister in >Soundcloud

vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw

Als je deze podcast interessant vond, abonneer je dan op vanZij, podcast voor de ongeduldige vrouw. Onze missie is om gendergelijkwaardigheid sneller voor elkaar te krijgen door jullie de kennis te geven uit verschillende vakgebieden. Wat werkt? Wat moet je weten? Luister ook naar de andere podcasts. Heb je een idee of wil je eens praten over samenwerken, stuur ons dan een mail.

Dit vind je misschien ook interessant